Banană cu o consistență moale, fulgi de ovăz crocanți ...
O variantă de fursecuri care s-ar putea afla pe masă la micul dejun al celor mai pofticioși.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Încălziți cuptorul la 180˚C. Curățați banana, zdrobiți-o mare cu o furculiță și puneți-o deoparte.
Într-un castron mare amestecați untul semisărat cu zahărul brun. Frecați până ce textura devine foarte cremoasă, apoi încorporați oul și banana zdrobită. Adăugați făina, fulgii de ovăz și praful de copt. La urmă adăugați fulgii de ciocolată si stafidele. Amestecați totul repede.
Așezați bile mici de aluat pe tava de copt acoperită înainte cu hârtie pergament și turtiți ușor bilele. Băgați tava la cuptor și lăsați la copt 10 minute.
Scoateți tava din cuptor după ce s-au copt și, înainte de a le scoate, lăsați fursecurile să se răcească de tot.
Ingrediente
Indicații
Încălziți cuptorul la 180˚C. Curățați banana, zdrobiți-o mare cu o furculiță și puneți-o deoparte.
Într-un castron mare amestecați untul semisărat cu zahărul brun. Frecați până ce textura devine foarte cremoasă, apoi încorporați oul și banana zdrobită. Adăugați făina, fulgii de ovăz și praful de copt. La urmă adăugați fulgii de ciocolată si stafidele. Amestecați totul repede.
Așezați bile mici de aluat pe tava de copt acoperită înainte cu hârtie pergament și turtiți ușor bilele. Băgați tava la cuptor și lăsați la copt 10 minute.
Scoateți tava din cuptor după ce s-au copt și, înainte de a le scoate, lăsați fursecurile să se răcească de tot.