Pufoase, aerate și atât de ușor de preparat. Se servesc cu o cană de ceai, lapte cald sau poate chiar o ciocolată caldă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
Se amestecă toate ingredientele într-un bol adânc până se obține o compoziție stabilă, nu prea lipicioasă.
Cu ajutorul unei linguri, se formează biluțe din aluatul obținut și se așează în tava acoperită cu hârtie de copt.
Cu ajutorul unei furculițe, se aplatizează fiecare fursec.
Se coc pentru 20 de minute în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente
Indicații
Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
Se amestecă toate ingredientele într-un bol adânc până se obține o compoziție stabilă, nu prea lipicioasă.
Cu ajutorul unei linguri, se formează biluțe din aluatul obținut și se așează în tava acoperită cu hârtie de copt.
Cu ajutorul unei furculițe, se aplatizează fiecare fursec.
Se coc pentru 20 de minute în cuptorul preîncălzit.