fbpx

Fursecuri cu ovaz

AutorLivia D.
DificultateÎncepător

Aceste fursecuri sunt perfecte pentru un mic dejun satios si hranitor, si totodata on the go. Fiind foarte usor si rapid de facut, fara zahar adaugat, dar pline de substante hranitoare, acestea se potrivesc perfect cu stilul nostru de viata, unde timpul pe care il putem acorda gatitului este limitat.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 2 Banane coapte
 200 g Fulgi de ovaz
 100 g Merisoare
 100 g Faina
 2 Scortisoara
 100 g Seminte de dovleac
 50 g Mix seminte (chia, in, etc)
 2 Praf de copt
 2 Miere
 2 Ulei de cocos
 2 Lapte
 4 g Sare

Mod de preparare:

1

Se preincalzeste cuptorul la 160 grade.

2

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele uscate.

3

Bananele coapte se piseaza si se amesteca cu ingredientele lichide.

4

Cele doua compozitii se amesteca usor pana la incorporare.

5

Cu ajutorul unei linguri, se pune compozitia in tava, pe o foaie de copt, cu o distanta de 2 cm intre ele.

6

Se tin la cuptor 15-20 min sau pana cand devin aurii.
Pot fi pastrate pentru aprox. 3-4 zile la temperatura camerei.

Ingrediente

 2 Banane coapte
 200 g Fulgi de ovaz
 100 g Merisoare
 100 g Faina
 2 Scortisoara
 100 g Seminte de dovleac
 50 g Mix seminte (chia, in, etc)
 2 Praf de copt
 2 Miere
 2 Ulei de cocos
 2 Lapte
 4 g Sare

Direcții

1

Se preincalzeste cuptorul la 160 grade.

2

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele uscate.

3

Bananele coapte se piseaza si se amesteca cu ingredientele lichide.

4

Cele doua compozitii se amesteca usor pana la incorporare.

5

Cu ajutorul unei linguri, se pune compozitia in tava, pe o foaie de copt, cu o distanta de 2 cm intre ele.

6

Se tin la cuptor 15-20 min sau pana cand devin aurii.
Pot fi pastrate pentru aprox. 3-4 zile la temperatura camerei.

Fursecuri cu ovaz