Fursecuri cu ovaz

AutorLivia D.
DificultateÎncepător

Aceste fursecuri sunt perfecte pentru un mic dejun satios si hranitor, si totodata on the go. Fiind foarte usor si rapid de facut, fara zahar adaugat, dar pline de substante hranitoare, acestea se potrivesc perfect cu stilul nostru de viata, unde timpul pe care il putem acorda gatitului este limitat.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 2 Banane coapte
 200 gr Fulgi de ovaz
 100 gr Merisoare
 100 gr Faina
 2 Scortisoara
 100 gr Seminte de dovleac
 50 gr Mix seminte (chia, in, etc)
 2 Praf de copt
 2 Miere
 2 Ulei de cocos
 2 Lapte
 4 gr Sare

Mod de preparare:

1

Se preincalzeste cuptorul la 160 grade.

2

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele uscate.

3

Bananele coapte se piseaza si se amesteca cu ingredientele lichide.

4

Cele doua compozitii se amesteca usor pana la incorporare.

5

Cu ajutorul unei linguri, se pune compozitia in tava, pe o foaie de copt, cu o distanta de 2 cm intre ele.

6

Se tin la cuptor 15-20 min sau pana cand devin aurii.
Pot fi pastrate pentru aprox. 3-4 zile la temperatura camerei.

Ingrediente

 2 Banane coapte
 200 gr Fulgi de ovaz
 100 gr Merisoare
 100 gr Faina
 2 Scortisoara
 100 gr Seminte de dovleac
 50 gr Mix seminte (chia, in, etc)
 2 Praf de copt
 2 Miere
 2 Ulei de cocos
 2 Lapte
 4 gr Sare

Indicații

1

Se preincalzeste cuptorul la 160 grade.

2

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele uscate.

3

Bananele coapte se piseaza si se amesteca cu ingredientele lichide.

4

Cele doua compozitii se amesteca usor pana la incorporare.

5

Cu ajutorul unei linguri, se pune compozitia in tava, pe o foaie de copt, cu o distanta de 2 cm intre ele.

6

Se tin la cuptor 15-20 min sau pana cand devin aurii.
Pot fi pastrate pentru aprox. 3-4 zile la temperatura camerei.

Fursecuri cu ovaz