Pe cât sunt de simplu de făcut, pe atât sunt de arătoase. Ambalează fursecurile în folie transparentă și oferă-le celor dragi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Bate untul și zahărul cu un mixer, până obții o cremă. Adaugă vanilia și oul, apoi făina. Amestecă până când compoziția devine omogenă, apoi împarte-o în două. Încorporează cacaua într-una dintre părți, folosind un mixer, modelează ambele bucăți în forme lunguiețe, apoi înfășoară-le în folie alimentară și dă-le la rece timp de 30 de minute, până se întăresc.
Întinde fiecare bucată de aluat până ajunge la grosimea unei monede, păstrând totuși forma ovală. Așează aluatul cu cacao deasupra celui alb, taie capetele pentru a le uniformiza și rulează-le pe lungime, ca pe un ștrudel. Împachetează-le în folie alimentară și dă-le la rece 45 de minute. Încinge cuptorul la 180˚C.
Feliază aluatul în formă de discuri, cât mai subțiri posibil, apoi pune-le pe o tavă nonaderentă. Dă tava la cuptor 15 minute, apoi lasă fursecurile la răcit pe un grătar pentru prăjituri.
Ingrediente
Indicații
Bate untul și zahărul cu un mixer, până obții o cremă. Adaugă vanilia și oul, apoi făina. Amestecă până când compoziția devine omogenă, apoi împarte-o în două. Încorporează cacaua într-una dintre părți, folosind un mixer, modelează ambele bucăți în forme lunguiețe, apoi înfășoară-le în folie alimentară și dă-le la rece timp de 30 de minute, până se întăresc.
Întinde fiecare bucată de aluat până ajunge la grosimea unei monede, păstrând totuși forma ovală. Așează aluatul cu cacao deasupra celui alb, taie capetele pentru a le uniformiza și rulează-le pe lungime, ca pe un ștrudel. Împachetează-le în folie alimentară și dă-le la rece 45 de minute. Încinge cuptorul la 180˚C.
Feliază aluatul în formă de discuri, cât mai subțiri posibil, apoi pune-le pe o tavă nonaderentă. Dă tava la cuptor 15 minute, apoi lasă fursecurile la răcit pe un grătar pentru prăjituri.