Sa fie multă ciocola
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se topește untul într-un vas pe foc. Când s-a topit complet se adaugă învață ciocolata făcută bucăți și se amestecă până se topește. Să ia vasul din când în când de pe foc pentru a nu se lipi. Se lasă la răcit
Se amestecă ouăle cu zahărul până devin o cremă spumoasă și deschisă la culoare și se încorporează compoziția cu ciocolată. Se adaugă vanilia, făina amestecată în prealabil cu praful de copt și sarea, amestecând bine. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă peste noapte în frigider
Din aluatul preparat se ia cu o linguriță câte o cantitate mică și se modelează sub forma unor mici bile. Acestea se dau prin zahărul pudră și se așează într-o tavă, pe hârtie de copt. Se lasă să se coacă la 180 ° timp de 15 minute, până când încep să apară mici crăpături în zahărul pudră de pe fursecuri.
Ingrediente
Indicații
Se topește untul într-un vas pe foc. Când s-a topit complet se adaugă învață ciocolata făcută bucăți și se amestecă până se topește. Să ia vasul din când în când de pe foc pentru a nu se lipi. Se lasă la răcit
Se amestecă ouăle cu zahărul până devin o cremă spumoasă și deschisă la culoare și se încorporează compoziția cu ciocolată. Se adaugă vanilia, făina amestecată în prealabil cu praful de copt și sarea, amestecând bine. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă peste noapte în frigider
Din aluatul preparat se ia cu o linguriță câte o cantitate mică și se modelează sub forma unor mici bile. Acestea se dau prin zahărul pudră și se așează într-o tavă, pe hârtie de copt. Se lasă să se coacă la 180 ° timp de 15 minute, până când încep să apară mici crăpături în zahărul pudră de pe fursecuri.