Fursecuri fragede cu mere

Autormalia
DificultateÎncepător

Sunt fursecurile potrivite pentru o zi petrecuta in familie sau daca ne dorim ceva rapid si dulce dar care sa nu includa ciocolata.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 2 Mere mari
 80 gr Zahar
 100 gr Unt
 300 gr Faina
 1 oz Praf de copt
 1 tsp Scortisoara rasa
 1 oz Zahar vanilat

Mod de preparare:

1

Se taie merele cubulete sau se dau pe razatoare in functie de preferinta.

2

Ouale se bat cu zaharul, zaharul vanilat si lingurita de scortisoara.

3

Se adauga untul si se continua sa se mixeze.

4

Faina si praful de copt se amesteca separat si se adauga peste mix.

5

Se incorporeaza merele cu ajutorul unei spatule sau cu mainile.

6

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se preincalzeste cuptorul.

7

Cu o lingura de inghetata sau cu mainile umede se fac bilute mici si se aseaza in tava la distanta de 2-3 cm una de alta.

8

Tava se da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute la 170 de grade.

9

Dupa ce se scot din cuptor, fursecurile pot fi pudrate cu zahar praf sau mancate simple.

Ingrediente

 2 Mere mari
 80 gr Zahar
 100 gr Unt
 300 gr Faina
 1 oz Praf de copt
 1 tsp Scortisoara rasa
 1 oz Zahar vanilat

Indicații

1

Se taie merele cubulete sau se dau pe razatoare in functie de preferinta.

2

Ouale se bat cu zaharul, zaharul vanilat si lingurita de scortisoara.

3

Se adauga untul si se continua sa se mixeze.

4

Faina si praful de copt se amesteca separat si se adauga peste mix.

5

Se incorporeaza merele cu ajutorul unei spatule sau cu mainile.

6

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se preincalzeste cuptorul.

7

Cu o lingura de inghetata sau cu mainile umede se fac bilute mici si se aseaza in tava la distanta de 2-3 cm una de alta.

8

Tava se da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute la 170 de grade.

9

Dupa ce se scot din cuptor, fursecurile pot fi pudrate cu zahar praf sau mancate simple.

Note

Fursecuri fragede cu mere