Sunt fursecurile potrivite pentru o zi petrecuta in familie sau daca ne dorim ceva rapid si dulce dar care sa nu includa ciocolata.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie merele cubulete sau se dau pe razatoare in functie de preferinta.
Ouale se bat cu zaharul, zaharul vanilat si lingurita de scortisoara.
Se adauga untul si se continua sa se mixeze.
Faina si praful de copt se amesteca separat si se adauga peste mix.
Se incorporeaza merele cu ajutorul unei spatule sau cu mainile.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se preincalzeste cuptorul.
Cu o lingura de inghetata sau cu mainile umede se fac bilute mici si se aseaza in tava la distanta de 2-3 cm una de alta.
Tava se da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute la 170 de grade.
Dupa ce se scot din cuptor, fursecurile pot fi pudrate cu zahar praf sau mancate simple.
Ingrediente
Indicații
Se taie merele cubulete sau se dau pe razatoare in functie de preferinta.
Ouale se bat cu zaharul, zaharul vanilat si lingurita de scortisoara.
Se adauga untul si se continua sa se mixeze.
Faina si praful de copt se amesteca separat si se adauga peste mix.
Se incorporeaza merele cu ajutorul unei spatule sau cu mainile.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se preincalzeste cuptorul.
Cu o lingura de inghetata sau cu mainile umede se fac bilute mici si se aseaza in tava la distanta de 2-3 cm una de alta.
Tava se da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute la 170 de grade.
Dupa ce se scot din cuptor, fursecurile pot fi pudrate cu zahar praf sau mancate simple.