Aceste fursecuri fragede cu unt sunt foarte rapide și foarte apreciate.
O parte din cantitatea de făină poate fi înlocuită cu carob, dacă îi doriți colorați.
De asemenea pot fi glazurați la final, cu ciocolată pentru adulți sau cu carob și ulei de cocos pentru cei mici.
Sunt delicioși serviți la micul dejun cu un derivat lactat sau cu fructe.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am omogenizat untul la temperatura camerei cu mierea, oul si extractul de vanilie, apoi am adăugat făina amestecată cu praful de copt.
Tot acest proces se poate efectua cu ajutorul unui mixer, însă eu am preferat să folosesc o spatulă de silicon.
După omogenizare, am transferat compoziția într-un poș cu dui stelat și am format biscuiții pe hartie de copt lăsând spațiu între ei.
Am introdus tava în cuptorul preîncălzit pentru circa 9-10 minute la foc potrivit (până devin puțin aurii).
E nevoie de atenție mare la timpul de coacere, întrucât se coc foarte repede. Devin fermi după răcire, nu vă faceți griji!
Deja am în minte o mie de variante ale acestor minunății.
Ingrediente
Indicații
Am omogenizat untul la temperatura camerei cu mierea, oul si extractul de vanilie, apoi am adăugat făina amestecată cu praful de copt.
Tot acest proces se poate efectua cu ajutorul unui mixer, însă eu am preferat să folosesc o spatulă de silicon.
După omogenizare, am transferat compoziția într-un poș cu dui stelat și am format biscuiții pe hartie de copt lăsând spațiu între ei.
Am introdus tava în cuptorul preîncălzit pentru circa 9-10 minute la foc potrivit (până devin puțin aurii).
E nevoie de atenție mare la timpul de coacere, întrucât se coc foarte repede. Devin fermi după răcire, nu vă faceți griji!
Deja am în minte o mie de variante ale acestor minunății.