Fursecurile perfecte pentru zilele friguroase.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pune untul (la temperatura camerei) si zaharul într-un bol si se amesteca, apoi punem galbenusurile si oul intreg, amestecam bine, apoi punem făina, praful de copt si amestecăm, daca este prea gros , se poate adauga putin lapte.
Adaugam apoi sarea si esenta si mai amestecam putin.
Dupa ce amestecam bine compozitia, lăsăm lingura si framantam cu mâna.
Apoi impartim egal in doua bucați, le infoliem si le bagam la frigider timp de 30 minute.
Dupa ce se lasa la frigider, luam compozitia si o intindem pe o suprafata cu sucitorul, apoi incepem sa “decupam” forme.
Se pun formele intr o tavă cu folie de copt si de baga la cuptor timp de 8-10 minute la 180 de grade.
Intre timp, topim ciocolata cu uleiul si umplem suprafata fursecurilor după ce se racesc.
Ingrediente
Indicații
Se pune untul (la temperatura camerei) si zaharul într-un bol si se amesteca, apoi punem galbenusurile si oul intreg, amestecam bine, apoi punem făina, praful de copt si amestecăm, daca este prea gros , se poate adauga putin lapte.
Adaugam apoi sarea si esenta si mai amestecam putin.
Dupa ce amestecam bine compozitia, lăsăm lingura si framantam cu mâna.
Apoi impartim egal in doua bucați, le infoliem si le bagam la frigider timp de 30 minute.
Dupa ce se lasa la frigider, luam compozitia si o intindem pe o suprafata cu sucitorul, apoi incepem sa “decupam” forme.
Se pun formele intr o tavă cu folie de copt si de baga la cuptor timp de 8-10 minute la 180 de grade.
Intre timp, topim ciocolata cu uleiul si umplem suprafata fursecurilor după ce se racesc.