Gustul copilăriei, perfecte cu o cană de lapte cald, un ceai cu arome de iarnă sau o ciocolată caldă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se încălzește cuptorul la 190 de grade.
Se bate oul cu zahărul, zahărul vanilat, uleiul, coaja rasă de lămâie și praful de sare.
Se adaugă făina și praful de copt și se amestecă până se obține un aluat moale, nelipicios.
Se rulează aluatul și se taie în bucăți egale.
Bucățile (fursecurile) se așează pe tava de cuptor acoperită cu hârtie de copt și se presează cu ajutorul unei furculițe.
Se coc fursecurile pentru 15 minute.
Ingrediente
Indicații
Se încălzește cuptorul la 190 de grade.
Se bate oul cu zahărul, zahărul vanilat, uleiul, coaja rasă de lămâie și praful de sare.
Se adaugă făina și praful de copt și se amestecă până se obține un aluat moale, nelipicios.
Se rulează aluatul și se taie în bucăți egale.
Bucățile (fursecurile) se așează pe tava de cuptor acoperită cu hârtie de copt și se presează cu ajutorul unei furculițe.
Se coc fursecurile pentru 15 minute.