Fursecuri pufoase

AutorLovemadeedible
DificultateIntermediar

Gustul copilăriei, perfecte cu o cană de lapte cald, un ceai cu arome de iarnă sau o ciocolată caldă.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 1 Ou
 4 tbsp Zahăr
 2 tbsp Ulei
 8 tbsp Făină
 1 tsp Praf de copt
 1 tsp Zahăr vanilat
 Coajă rasă de lămâie
 Praf de sare

Mod de preparare:

1

Se încălzește cuptorul la 190 de grade.

2

Se bate oul cu zahărul, zahărul vanilat, uleiul, coaja rasă de lămâie și praful de sare.

3

Se adaugă făina și praful de copt și se amestecă până se obține un aluat moale, nelipicios.

4

Se rulează aluatul și se taie în bucăți egale.

5

Bucățile (fursecurile) se așează pe tava de cuptor acoperită cu hârtie de copt și se presează cu ajutorul unei furculițe.

6

Se coc fursecurile pentru 15 minute.

Ingrediente

 1 Ou
 4 tbsp Zahăr
 2 tbsp Ulei
 8 tbsp Făină
 1 tsp Praf de copt
 1 tsp Zahăr vanilat
 Coajă rasă de lămâie
 Praf de sare

Indicații

1

Se încălzește cuptorul la 190 de grade.

2

Se bate oul cu zahărul, zahărul vanilat, uleiul, coaja rasă de lămâie și praful de sare.

3

Se adaugă făina și praful de copt și se amestecă până se obține un aluat moale, nelipicios.

4

Se rulează aluatul și se taie în bucăți egale.

5

Bucățile (fursecurile) se așează pe tava de cuptor acoperită cu hârtie de copt și se presează cu ajutorul unei furculițe.

6

Se coc fursecurile pentru 15 minute.

Note

Fursecuri pufoase