Fursecuri rasucite

AutorNeagu Viorel
DificultateÎncepător

Sunt niste fursecuri carora nu le poti rezista

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire1 orăTimp de preparare30 minuteTimp total1 oră 30 minute

Ingrediente:

 8 Zahar
 8 Lapte
 8 Ulei
 3 Oua
 1 tsp Amoniac
 1 tsp Zeama de lamaie
 Faina cat cuprinde
 1 tbsp Coaja de lămâie
 1 tsp Esenta de lamaie
 100 gr Zahar pudra

Mod de preparare:

1

Într-o cană punem amoniacul cu zeama de lamaie. Separat într-un castron mai mare adaugam ouale, laptele, uleiul, coaja de lămâie, esenta, amoniacul stins si mixam bine toate ingredientele până se topește zaharul. Apoi adaugam treptat faina si framantam un aluat nelipicios.

2

Pentru modelarea fursecurilor formam un snur lung de grosimea unui deget si taiem fasii de 10 cm lungime pe care le rasucim ca-n imaginea alăturată. Într-o cratita inalta punem ulei la incins. Nu punem multe fursecuri la prajit deoarece acestea vor creste si se vor crapa.

3

Fursecurile gata prajite le scoatem pe servetele absorbante, apoi le tavalim prin zahar pudra

Ingrediente

 8 Zahar
 8 Lapte
 8 Ulei
 3 Oua
 1 tsp Amoniac
 1 tsp Zeama de lamaie
 Faina cat cuprinde
 1 tbsp Coaja de lămâie
 1 tsp Esenta de lamaie
 100 gr Zahar pudra

Indicații

1

Într-o cană punem amoniacul cu zeama de lamaie. Separat într-un castron mai mare adaugam ouale, laptele, uleiul, coaja de lămâie, esenta, amoniacul stins si mixam bine toate ingredientele până se topește zaharul. Apoi adaugam treptat faina si framantam un aluat nelipicios.

2

Pentru modelarea fursecurilor formam un snur lung de grosimea unui deget si taiem fasii de 10 cm lungime pe care le rasucim ca-n imaginea alăturată. Într-o cratita inalta punem ulei la incins. Nu punem multe fursecuri la prajit deoarece acestea vor creste si se vor crapa.

3

Fursecurile gata prajite le scoatem pe servetele absorbante, apoi le tavalim prin zahar pudra

Note

Fursecuri rasucite