Sunt niste fursecuri carora nu le poti rezista
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-o cană punem amoniacul cu zeama de lamaie. Separat într-un castron mai mare adaugam ouale, laptele, uleiul, coaja de lămâie, esenta, amoniacul stins si mixam bine toate ingredientele până se topește zaharul. Apoi adaugam treptat faina si framantam un aluat nelipicios.
Pentru modelarea fursecurilor formam un snur lung de grosimea unui deget si taiem fasii de 10 cm lungime pe care le rasucim ca-n imaginea alăturată. Într-o cratita inalta punem ulei la incins. Nu punem multe fursecuri la prajit deoarece acestea vor creste si se vor crapa.
Fursecurile gata prajite le scoatem pe servetele absorbante, apoi le tavalim prin zahar pudra
Ingrediente
Indicații
Într-o cană punem amoniacul cu zeama de lamaie. Separat într-un castron mai mare adaugam ouale, laptele, uleiul, coaja de lămâie, esenta, amoniacul stins si mixam bine toate ingredientele până se topește zaharul. Apoi adaugam treptat faina si framantam un aluat nelipicios.
Pentru modelarea fursecurilor formam un snur lung de grosimea unui deget si taiem fasii de 10 cm lungime pe care le rasucim ca-n imaginea alăturată. Într-o cratita inalta punem ulei la incins. Nu punem multe fursecuri la prajit deoarece acestea vor creste si se vor crapa.
Fursecurile gata prajite le scoatem pe servetele absorbante, apoi le tavalim prin zahar pudra