Fursecuri sărate cu roșii uscate ,chilli și busuioc

AutorLarisa
DificultateÎncepător

Un aperitiv delicios.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 110 gr Făină
 220 gr Maia sălbatică
 70 gr Unt
 1 tsp Praf copt
 2 Praf usturoi
 1 ½ Sare
 2 Amestec roșii uscate,chilli și busuioc

Mod de preparare:

1

Untul rece tăiat cubulețe îl amestecăm,folosind o furculiță,cu făina amestecată în prealabil cu praful de copt,praful de usturoi și sarea.

2

Preâncălzim cuptorul la 180°C.
Turnam deasupra maiaua rece,atunci scoasă din frigider și amestecăm bine compoziția.,care e destul de compactă.

3

Adăugăm amestecul de roșii uscate ,chilli și busuioc,încorporam,după care cu ajutorul unei lingurițe sau cu mâna modelăm mici biluțe pe care le punem într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.

4

Coacem aproximativ 15-20 de minute pâna partea de jos a fursecurilor prinde culoare.
Deasupra rămân aproape albe.

Ingrediente

 110 gr Făină
 220 gr Maia sălbatică
 70 gr Unt
 1 tsp Praf copt
 2 Praf usturoi
 1 ½ Sare
 2 Amestec roșii uscate,chilli și busuioc

Indicații

1

Untul rece tăiat cubulețe îl amestecăm,folosind o furculiță,cu făina amestecată în prealabil cu praful de copt,praful de usturoi și sarea.

2

Preâncălzim cuptorul la 180°C.
Turnam deasupra maiaua rece,atunci scoasă din frigider și amestecăm bine compoziția.,care e destul de compactă.

3

Adăugăm amestecul de roșii uscate ,chilli și busuioc,încorporam,după care cu ajutorul unei lingurițe sau cu mâna modelăm mici biluțe pe care le punem într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.

4

Coacem aproximativ 15-20 de minute pâna partea de jos a fursecurilor prinde culoare.
Deasupra rămân aproape albe.

Fursecuri sărate cu roșii uscate ,chilli și busuioc