Un fel de mancare rapid, ideal pentru o cina din timpul saptamanii sau pentru un rasfat alaturi de cei dragi. Cantitatile sunt pentru o singura persoana. Daca reusiti sa incercati aceasta reteta nu uitati sa o distribuiti pe instagram si sa dati tag la @razinthekithen sau #razinthekitchen.
Pofta buna.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pune la fiert intr-o oala apa sarata pentru paste.
Intr-o tigaie la foc mediu se incalzeste uleiul. Cand uleiul este cald, se adauga in tigaie patrunjelul, usturoiul si ardeiul iute. Se prajeste pentru 30 de secunde, cu atentie sa nu se arda usturoiul.
Se adauga in tigaie rosiile impreuna cu un polonic de apa din oala pentru paste. Se lasa la foc mediu pentru 5 minute, pana cand rosiile devin moi.
Intretimp feliati ciupercile dupa plac iar cand rosiile s-au inmuiat le adaugati in tigaie impreuna cu inca un polonic de apa pentru paste. Se acopera tigaia si se gatesc la foc mediu pentru 10-15 minute. (din cand in cand puteti gusta din sos, apa fiind sarata nu ar mai trebui sa adaugati sare)
In functie de ce paste folositi, le puteti pune la fiert astfel incat ele sa fie gata cand cele 15 minute s-au scurs. Mie imi place de obicei sa le gatesc al dente: se scot de la fiert cam cu 1 minut inainte de a fi gata; iar apoi le adaug in sos si sa le termin de gatit acolo.
La final, presarati perocino dat prin razatoare, iar pastele sunt gata de a fi servite.
Ingrediente
Indicații
Se pune la fiert intr-o oala apa sarata pentru paste.
Intr-o tigaie la foc mediu se incalzeste uleiul. Cand uleiul este cald, se adauga in tigaie patrunjelul, usturoiul si ardeiul iute. Se prajeste pentru 30 de secunde, cu atentie sa nu se arda usturoiul.
Se adauga in tigaie rosiile impreuna cu un polonic de apa din oala pentru paste. Se lasa la foc mediu pentru 5 minute, pana cand rosiile devin moi.
Intretimp feliati ciupercile dupa plac iar cand rosiile s-au inmuiat le adaugati in tigaie impreuna cu inca un polonic de apa pentru paste. Se acopera tigaia si se gatesc la foc mediu pentru 10-15 minute. (din cand in cand puteti gusta din sos, apa fiind sarata nu ar mai trebui sa adaugati sare)
In functie de ce paste folositi, le puteti pune la fiert astfel incat ele sa fie gata cand cele 15 minute s-au scurs. Mie imi place de obicei sa le gatesc al dente: se scot de la fiert cam cu 1 minut inainte de a fi gata; iar apoi le adaug in sos si sa le termin de gatit acolo.
La final, presarati perocino dat prin razatoare, iar pastele sunt gata de a fi servite.