O rețetă tradițională românească, fără fructe poate fi servită și bebelușilor.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se încălzește cuptorul la 180 de grade.
Se amestecă ingredientele umede - iaurtul și gălbenușul.
Se adaugă câte o lingură de făină și se amestecă până la incorporarea completă.
Se adaugă praful de copt și se amestecă până se obține o compoziție lichidă.
Se transferă compoziția într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt.
Se coace în cuptorul preîncălzit pentru 40 de minute.
Ingrediente
Indicații
Se încălzește cuptorul la 180 de grade.
Se amestecă ingredientele umede - iaurtul și gălbenușul.
Se adaugă câte o lingură de făină și se amestecă până la incorporarea completă.
Se adaugă praful de copt și se amestecă până se obține o compoziție lichidă.
Se transferă compoziția într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt.
Se coace în cuptorul preîncălzit pentru 40 de minute.