Preparatul este ceva intre placinta, budinca, prajitura, se face usor si este foarte buna.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecam bine faina, zaharul, ouale, kefirul si turnam compozitia intr-un vas ceramic sau yena uns cu unt. Eu am folosit recipientul de chec/cozonac.
Se adauga fructe dupa preferinte : capsuni, zmeura, afine, visine. Eu am folosit visine, deoarece imi place combinatia de dulce acrisor.
Coacem la 180˚C pentru 40-45 minute pana se rumeneste frumos.
Lasam sa se raceasca, o scoatem din vas si o taiem. Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Amestecam bine faina, zaharul, ouale, kefirul si turnam compozitia intr-un vas ceramic sau yena uns cu unt. Eu am folosit recipientul de chec/cozonac.
Se adauga fructe dupa preferinte : capsuni, zmeura, afine, visine. Eu am folosit visine, deoarece imi place combinatia de dulce acrisor.
Coacem la 180˚C pentru 40-45 minute pana se rumeneste frumos.
Lasam sa se raceasca, o scoatem din vas si o taiem. Pofta buna!