Pentru toți iubitorii de paste, această rețetă de gnocchi cu pesto, bacon, roșii și parmezan este divină. E un preparat ideal pentru un prânz rapid.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert in apă cu sare.
Cât timp pastele fierb, ne ocupăm de sos. Într-o tigaie încinsă prăjim feliile de bacon până devin crocante. Scoatem feliile de bacon și le lăsăm să se răcească.
Tăiam usturoiul și îl călim în aceeași tigaie in care am prăjit baconul. După ce usturoiul a căpătat o culoare aurie, adăugăm pesto și roșiile tăiate în jumătate și baconul tăiat și mai lăsăm pe foc 2 minute la foc mic.
Adăugăm pastele peste sos cu 3 linguri de apă în care au fiert și mai lăsăm totul sa fiarbă circa 3 minute la foc mic. Se adaugă parmezan răzuit peste paste.
Ingrediente
Indicații
Pastele se pun la fiert in apă cu sare.
Cât timp pastele fierb, ne ocupăm de sos. Într-o tigaie încinsă prăjim feliile de bacon până devin crocante. Scoatem feliile de bacon și le lăsăm să se răcească.
Tăiam usturoiul și îl călim în aceeași tigaie in care am prăjit baconul. După ce usturoiul a căpătat o culoare aurie, adăugăm pesto și roșiile tăiate în jumătate și baconul tăiat și mai lăsăm pe foc 2 minute la foc mic.
Adăugăm pastele peste sos cu 3 linguri de apă în care au fiert și mai lăsăm totul sa fiarbă circa 3 minute la foc mic. Se adaugă parmezan răzuit peste paste.