Gofre cu chefir, spanac si cascaval

AutorEmilia Micu
DificultateIntermediar

Iata ce culoare frumoasa poate prinde micul tau dejun! Dar si gustul este la aceeasi inaltime. Incearca aceste gofre sarate si pufoase si te vei indragosti de ele la prima inghititura! Sunt perfecte si pentru pachet la scoala pentru copii, daca vreti sa evitati varianta dulce.

ShareSalvează
Gofre cu chefir pentru un mic dejun sanatos
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 2 oua
 200 ml chefir
 30 gr spanac
 40 gr cascaval ras
 1 vârf praf de copt
 50 gr unt topit
 160 gr faina
 sare
 piper
 chili

Mod de preparare:

1

Intr-un vas inalt am spart cele doua oua intregi si le-am mixat. Am adaugat pe rand si celelalte ingrediente: chefirul, spanacul, cascavalul ras, untul topit, sare, piper, chili si faina. Am avut grija sa incorporez bine ingredientele si dupa ce l-am adaugat pe fiecare am amestecat bine cu mixerul.

2

A rezultat o compozitie groasa pe care am turnat-o in aparatul pentru gofre. Este f important ca aparatul pentru gofre sa fie f bine incins. Am lasat sa se gateasca apx. 7 minute si le-am scos cand s-au rumenit frumos. Le-am servit fierbinti, la micul dejun, cu ou ochi si ceai. Sunt delicioase si au ramas pufoase si cand s-au racit.

Ingrediente

 2 oua
 200 ml chefir
 30 gr spanac
 40 gr cascaval ras
 1 vârf praf de copt
 50 gr unt topit
 160 gr faina
 sare
 piper
 chili

Indicații

1

Intr-un vas inalt am spart cele doua oua intregi si le-am mixat. Am adaugat pe rand si celelalte ingrediente: chefirul, spanacul, cascavalul ras, untul topit, sare, piper, chili si faina. Am avut grija sa incorporez bine ingredientele si dupa ce l-am adaugat pe fiecare am amestecat bine cu mixerul.

2

A rezultat o compozitie groasa pe care am turnat-o in aparatul pentru gofre. Este f important ca aparatul pentru gofre sa fie f bine incins. Am lasat sa se gateasca apx. 7 minute si le-am scos cand s-au rumenit frumos. Le-am servit fierbinti, la micul dejun, cu ou ochi si ceai. Sunt delicioase si au ramas pufoase si cand s-au racit.

Gofre cu chefir, spanac si cascaval