Gofrele sarate sunt ideale pentru a fi consumate la micul dejun. Am adaugat in compozitie cascaval si porumb din conserva si am pregatit familiei un super mic dejun! Pot fi mancate cu branza si legume, alaturi de un ceai fierbinte, cacao cu lapte sau cafea.
Ingrediente:
Mod de preparare:
In vasul unui mixer vertical cu o singura paleta am adaugat cele 4 oua si le-am mixat bine. Am completat cu ayranul precum si cu celalalte ingrediente, pe rand, respectiv: smantana lichida, apa, sarea, praful de copt, cascavalul ras, untul topit si faina.
Am mixat totul bine iar porumbul din conserva l-am incorporat cu ajutorul unei palete de bucatarie. Mixerul puternic ar fi rupt bobul de porumb.
Am incins aparatul pentru facut gofre si am uns tavile cu putin unt topit ajutata de o pensula de bucatarie. Am adaugat cate un polonic de compozitie si am pus capacul. Am lasat apx. 7-8 minute fiecare tura de gofre pana s-au rumenit frumos.
Ingrediente
Indicații
In vasul unui mixer vertical cu o singura paleta am adaugat cele 4 oua si le-am mixat bine. Am completat cu ayranul precum si cu celalalte ingrediente, pe rand, respectiv: smantana lichida, apa, sarea, praful de copt, cascavalul ras, untul topit si faina.
Am mixat totul bine iar porumbul din conserva l-am incorporat cu ajutorul unei palete de bucatarie. Mixerul puternic ar fi rupt bobul de porumb.
Am incins aparatul pentru facut gofre si am uns tavile cu putin unt topit ajutata de o pensula de bucatarie. Am adaugat cate un polonic de compozitie si am pus capacul. Am lasat apx. 7-8 minute fiecare tura de gofre pana s-au rumenit frumos.