O alternativă sănătoasă la gogoșile clasice. Fără gluten și fără zahăr.
Ingrediente:
Mod de preparare:
În vasul de la robotul de bucătărie punem piureul de dovleac, fulgii de ovăz, laptele de cocos, îndulcitorul, scorţişoara. Mixăm bine până se omogenizează toate ingredientele.
Punem compoziţia în forme pentru gogoşi. Eu am folosit forme din silicon. Pentru început vom umple spaţiul din forme doar pe jumătate.
Apoi adăugăm untul de arahide peste compoziţia de gogoşi din formă. Untul de arahide va fi umplutura sau crema gogoşilor noastre.
După ce am pus untul de arahide, umplem formele de gogoşi cu restul de compoziţie.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 30-35 de minute
După ce se răcesc, gogoşile se pot glazura după preferinţa fiecăruia sau se pot servi şi simple. Eu am folosit siropr fără zahăr.
Ingrediente
Indicații
În vasul de la robotul de bucătărie punem piureul de dovleac, fulgii de ovăz, laptele de cocos, îndulcitorul, scorţişoara. Mixăm bine până se omogenizează toate ingredientele.
Punem compoziţia în forme pentru gogoşi. Eu am folosit forme din silicon. Pentru început vom umple spaţiul din forme doar pe jumătate.
Apoi adăugăm untul de arahide peste compoziţia de gogoşi din formă. Untul de arahide va fi umplutura sau crema gogoşilor noastre.
După ce am pus untul de arahide, umplem formele de gogoşi cu restul de compoziţie.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 30-35 de minute
După ce se răcesc, gogoşile se pot glazura după preferinţa fiecăruia sau se pot servi şi simple. Eu am folosit siropr fără zahăr.