Un amestec de nuci și fructe uscate care se combină de minune cu iaurt.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Tocăm nucile grosier.
Intr-un bol amestecăm fulgii de ovăz, nucile, fructele uscate, semințele și chipsurile de cocos.
Separat amestecăm siropul de agave, uleiul de cocos, vanilia, scorțișoara și apa.
Turnăm amestecul lichid peste cel solid și amestecăm bine cu o spatulă.
Preîncălzim cuptorul la 170°C.
Intindem compoziția pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coacem granola 20 de minute la 170°C amestecând din când în când,să se rumenească uniform.
Ingrediente
Indicații
Tocăm nucile grosier.
Intr-un bol amestecăm fulgii de ovăz, nucile, fructele uscate, semințele și chipsurile de cocos.
Separat amestecăm siropul de agave, uleiul de cocos, vanilia, scorțișoara și apa.
Turnăm amestecul lichid peste cel solid și amestecăm bine cu o spatulă.
Preîncălzim cuptorul la 170°C.
Intindem compoziția pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coacem granola 20 de minute la 170°C amestecând din când în când,să se rumenească uniform.