Granola

AutorLarisa
DificultateÎncepător

Un amestec de nuci și fructe uscate care se combină de minune cu iaurt.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 75 gr Fulgi ovăz
 100 gr Mix alune,nuci(după preferință)
 50 gr Mix semințe(după preferință)
 12 gr Chipsuri cocos
 60 gr Mix fructe uscate
 25 ml Sirop agave
 25 ml Ulei cocos topit
 1 tsp Scorțișoară măcinată
 ½ tsp Extract vanilie
 2 Apă

Mod de preparare:

1

Tocăm nucile grosier.

2

Intr-un bol amestecăm fulgii de ovăz, nucile, fructele uscate, semințele și chipsurile de cocos.

3

Separat amestecăm siropul de agave, uleiul de cocos, vanilia, scorțișoara și apa.

4

Turnăm amestecul lichid peste cel solid și amestecăm bine cu o spatulă.

5

Preîncălzim cuptorul la 170°C.

Intindem compoziția pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

6

Coacem granola 20 de minute la 170°C amestecând din când în când,să se rumenească uniform.

Ingrediente

 75 gr Fulgi ovăz
 100 gr Mix alune,nuci(după preferință)
 50 gr Mix semințe(după preferință)
 12 gr Chipsuri cocos
 60 gr Mix fructe uscate
 25 ml Sirop agave
 25 ml Ulei cocos topit
 1 tsp Scorțișoară măcinată
 ½ tsp Extract vanilie
 2 Apă

Indicații

1

Tocăm nucile grosier.

2

Intr-un bol amestecăm fulgii de ovăz, nucile, fructele uscate, semințele și chipsurile de cocos.

3

Separat amestecăm siropul de agave, uleiul de cocos, vanilia, scorțișoara și apa.

4

Turnăm amestecul lichid peste cel solid și amestecăm bine cu o spatulă.

5

Preîncălzim cuptorul la 170°C.

Intindem compoziția pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

6

Coacem granola 20 de minute la 170°C amestecând din când în când,să se rumenească uniform.

Granola