fbpx

Granola

AvatarAutorLarisa
DificultateÎncepător

Un amestec de nuci și fructe uscate care se combină de minune cu iaurt.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

 75 g Fulgi ovăz
 100 g Mix alune,nuci(după preferință)
 50 g Mix semințe(după preferință)
 12 g Chipsuri cocos
 60 g Mix fructe uscate
 25 ml Sirop agave
 25 ml Ulei cocos topit
 1 linguriță(e) Scorțișoară măcinată
 ½ linguriță(e) Extract vanilie
 2 Apă

Mod de preparare:

1

Tocăm nucile grosier.

2

Intr-un bol amestecăm fulgii de ovăz, nucile, fructele uscate, semințele și chipsurile de cocos.

3

Separat amestecăm siropul de agave, uleiul de cocos, vanilia, scorțișoara și apa.

4

Turnăm amestecul lichid peste cel solid și amestecăm bine cu o spatulă.

5

Preîncălzim cuptorul la 170°C.

Intindem compoziția pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

6

Coacem granola 20 de minute la 170°C amestecând din când în când,să se rumenească uniform.

Ingrediente

 75 g Fulgi ovăz
 100 g Mix alune,nuci(după preferință)
 50 g Mix semințe(după preferință)
 12 g Chipsuri cocos
 60 g Mix fructe uscate
 25 ml Sirop agave
 25 ml Ulei cocos topit
 1 linguriță(e) Scorțișoară măcinată
 ½ linguriță(e) Extract vanilie
 2 Apă

Direcții

1

Tocăm nucile grosier.

2

Intr-un bol amestecăm fulgii de ovăz, nucile, fructele uscate, semințele și chipsurile de cocos.

3

Separat amestecăm siropul de agave, uleiul de cocos, vanilia, scorțișoara și apa.

4

Turnăm amestecul lichid peste cel solid și amestecăm bine cu o spatulă.

5

Preîncălzim cuptorul la 170°C.

Intindem compoziția pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

6

Coacem granola 20 de minute la 170°C amestecând din când în când,să se rumenească uniform.

Granola