Granola

AutorAmi Radu
DificultateÎncepător

Am facut o cantitate mare de granola, mai exact o tava standard de cuptor. Ajustati ingredientele in functie de cantitatea pe care o doriti☺️. Per servire, ar trebui sa pui in bol, aproximativ 80-150 gr. in funcție de corpul tau si de obiectivele tale. Bon apetit!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 1 Tava de ovaz
 100 gr Migdale maruntite
 100 gr Caju maruntit
 100 gr merisor deshidratat
 2 Mix de seminte
 2 Ulei de cocos
Pentru indulcit
 12 Curmale inmuiate in apa
 150 ml apa
 1 tbsp Miere de albine
 1 Strop de esenta de vanilie

Mod de preparare:

1

Se mixeaza curmalele cu celelalte ingrediente si se obtine un sos de consistenta mierii.

2

Se amesteca sosul cu toate celelalte ingrediente si se lasa la cuptor, pe o foaie de copt, la 170 de grade, pana prind o culoare usor aurie. Aprox 15-20 de min.

3

Se serveste dimineata, cu iaurt si fructe.

Ingrediente

 1 Tava de ovaz
 100 gr Migdale maruntite
 100 gr Caju maruntit
 100 gr merisor deshidratat
 2 Mix de seminte
 2 Ulei de cocos
Pentru indulcit
 12 Curmale inmuiate in apa
 150 ml apa
 1 tbsp Miere de albine
 1 Strop de esenta de vanilie

Indicații

1

Se mixeaza curmalele cu celelalte ingrediente si se obtine un sos de consistenta mierii.

2

Se amesteca sosul cu toate celelalte ingrediente si se lasa la cuptor, pe o foaie de copt, la 170 de grade, pana prind o culoare usor aurie. Aprox 15-20 de min.

3

Se serveste dimineata, cu iaurt si fructe.

Note

Granola