Ce ați spune de un griș cu lapte "altfel"?
Este tare delicios, nu numai aspectuos!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am pus laptele pe foc și când a început să fiarbă am adăugat grișul și afinele (am avut congelate și le-am pus în același timp cu grișul), apoi am amestecat până a început să se îngroașe. Când a fost gata am pus o parte în formă (vas ramekin cu diametrul de 9 cm), iar în restul am adăugat scorțișoară, carob și nuca măcinată, după care am răsturnat în vas, peste prima parte.
Când s-a răcit am introdus la frigider și am lăsat peste noapte (pentru a-l servi la mic dejun, alături de fructe proaspete).
Ingrediente
Indicații
Am pus laptele pe foc și când a început să fiarbă am adăugat grișul și afinele (am avut congelate și le-am pus în același timp cu grișul), apoi am amestecat până a început să se îngroașe. Când a fost gata am pus o parte în formă (vas ramekin cu diametrul de 9 cm), iar în restul am adăugat scorțișoară, carob și nuca măcinată, după care am răsturnat în vas, peste prima parte.
Când s-a răcit am introdus la frigider și am lăsat peste noapte (pentru a-l servi la mic dejun, alături de fructe proaspete).