Avocadoooooooo, cine nu iubește avocado? Noi îl adorăm, de la mic la mare și cel mai des îl mâncăm bucăți, alături de ou ochi, omletă, brânză și altele de genul, la micul dejun, însă primăvara îl folosim des și pentru a pregăti guacamole.
De ce primăvara? Pentru că avem spanac proaspăt din belșug, iar nouă ne place să punem și spanac în guacamole.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am tocat mărunt ceapa verde, roșia decojită și stoarsă de zeamă, pătrunjelul și o mână sănătoasă de baby spanac.
Am pasat avocado cu furculița și am amestecat toate ingredientele.
L-am servit pe felii de pâine, însă de multe ori îl servim în omleto-clătite, adică omletă subțire unsă cu guacamole și înfășurată stil clătită, în wrap cu lipii de casă sau pe crackers cu semințe.
Este un excelent dip pentru nachos. Abia aștept să mai fac zilele acestea o porție de nachos.
Avocado ne place și în deserturi, precum “ciocolata bebelușului”.
Știați că sâmburele de avocado reduce oxidarea? În caz că faceți o cantitate mai mare de guacamole și vă mai rămâne, puteți păstra sâmburele alături de pastă.
Suntem curioși, voi sub ce formă consumați avocado?
Ingrediente
Indicații
Am tocat mărunt ceapa verde, roșia decojită și stoarsă de zeamă, pătrunjelul și o mână sănătoasă de baby spanac.
Am pasat avocado cu furculița și am amestecat toate ingredientele.
L-am servit pe felii de pâine, însă de multe ori îl servim în omleto-clătite, adică omletă subțire unsă cu guacamole și înfășurată stil clătită, în wrap cu lipii de casă sau pe crackers cu semințe.
Este un excelent dip pentru nachos. Abia aștept să mai fac zilele acestea o porție de nachos.
Avocado ne place și în deserturi, precum “ciocolata bebelușului”.
Știați că sâmburele de avocado reduce oxidarea? În caz că faceți o cantitate mai mare de guacamole și vă mai rămâne, puteți păstra sâmburele alături de pastă.
Suntem curioși, voi sub ce formă consumați avocado?