Cred ca acesta este brunch-ul meu preferat din weekend, rapid si gustos.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru a face oul posat, punem apa la fiert si adaugam otet de mere. Cand apa incepe sa fiarba, reducem focul la minim, facem un vartej si adaugam oul in mijloc pentru 3.30-4 minute. Transferam oul in apa rece pentru a opri gatirea lui.
Pentru guacamole presam avocado-ul cu furculita pana devine o pasta groasa, adaugam usturoiul tocat marunt, ceapa verde, sucul de lamaie, sare, piper si chili si amestecam bine.
Rosiile cherry le taiem in jumate si la prajim pe o tigaie grill pentru 2 minute.
Pentru montare, ungem painea cu crema de branza, guacamole si punem oul opsat si rosiile deasupra.
Ingrediente
Indicații
Pentru a face oul posat, punem apa la fiert si adaugam otet de mere. Cand apa incepe sa fiarba, reducem focul la minim, facem un vartej si adaugam oul in mijloc pentru 3.30-4 minute. Transferam oul in apa rece pentru a opri gatirea lui.
Pentru guacamole presam avocado-ul cu furculita pana devine o pasta groasa, adaugam usturoiul tocat marunt, ceapa verde, sucul de lamaie, sare, piper si chili si amestecam bine.
Rosiile cherry le taiem in jumate si la prajim pe o tigaie grill pentru 2 minute.
Pentru montare, ungem painea cu crema de branza, guacamole si punem oul opsat si rosiile deasupra.