Preparatul de astăzi s-a mâncat ca pâinea caldă și mâine repetăm, căci soțul nu s-a săturat în seara aceasta. Concluzia lui: "diviiiiiin, dar puțin".
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am pregătit legumele și le-am tăiat (cartofii cuburi mai mari, morcovii rondele, ceapa roșie cubulețe, dar nu foarte mici, dovlecelul puțin mai mare ca ceapa), le-am pus în vasul slow cooker-ului împreună cu piperul, feliuțele de usturoi, verdețurile, foaia de dafin și pasta roșie. Am amestecat, iar deasupra am pus carnea tăiată cubulețe și uleiul de măsline. Pentru că mai aveam și niște carne tocată de vită am adăugat-o sub formă de chiftele rotunde.
Am setat 5 pe high, însă după 3 ore am vrut să amestec pentru a integra carnea în sosul format din zeamă de la legume și pasta roșie (apă nu am adăugat, pentru a nu ieși foarte lichid preparatul) și am mai adăugat 30 de minute, având în vedere că am ridicat capacul. Un deliciu plin de arome!
Ingrediente
Indicații
Am pregătit legumele și le-am tăiat (cartofii cuburi mai mari, morcovii rondele, ceapa roșie cubulețe, dar nu foarte mici, dovlecelul puțin mai mare ca ceapa), le-am pus în vasul slow cooker-ului împreună cu piperul, feliuțele de usturoi, verdețurile, foaia de dafin și pasta roșie. Am amestecat, iar deasupra am pus carnea tăiată cubulețe și uleiul de măsline. Pentru că mai aveam și niște carne tocată de vită am adăugat-o sub formă de chiftele rotunde.
Am setat 5 pe high, însă după 3 ore am vrut să amestec pentru a integra carnea în sosul format din zeamă de la legume și pasta roșie (apă nu am adăugat, pentru a nu ieși foarte lichid preparatul) și am mai adăugat 30 de minute, având în vedere că am ridicat capacul. Un deliciu plin de arome!