fbpx

Gulaș de vită

AvatarAutorDenisa Ene @ cuciresellajoaca.ro
DificultateÎncepător

Preparatul de astăzi s-a mâncat ca pâinea caldă și mâine repetăm, căci soțul nu s-a săturat în seara aceasta. Concluzia lui: "diviiiiiin, dar puțin".

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare30 minsTimp de gătire / răcire5 ore 20 minsTimp Total5 ore 50 mins

Ingrediente:

 5 Cartofi
 2 Morcovi
 1 Dovlecel
 1 Ceapa rosie
 3 Căței de usturoi
 Piper
 Verdețuri de Provence
 1 Foaie de dafin
 1 Cană pastă de roșii și ardei
 200 g Carne de vită
 2 linguri(ă) Ulei de măsline
 Pătrunjel

Mod de preparare:

1

Am pregătit legumele și le-am tăiat (cartofii cuburi mai mari, morcovii rondele, ceapa roșie cubulețe, dar nu foarte mici, dovlecelul puțin mai mare ca ceapa), le-am pus în vasul slow cooker-ului împreună cu piperul, feliuțele de usturoi, verdețurile, foaia de dafin și pasta roșie. Am amestecat, iar deasupra am pus carnea tăiată cubulețe și uleiul de măsline. Pentru că mai aveam și niște carne tocată de vită am adăugat-o sub formă de chiftele rotunde.

2

Am setat 5 pe high, însă după 3 ore am vrut să amestec pentru a integra carnea în sosul format din zeamă de la legume și pasta roșie (apă nu am adăugat, pentru a nu ieși foarte lichid preparatul) și am mai adăugat 30 de minute, având în vedere că am ridicat capacul. Un deliciu plin de arome!

Ingrediente

 5 Cartofi
 2 Morcovi
 1 Dovlecel
 1 Ceapa rosie
 3 Căței de usturoi
 Piper
 Verdețuri de Provence
 1 Foaie de dafin
 1 Cană pastă de roșii și ardei
 200 g Carne de vită
 2 linguri(ă) Ulei de măsline
 Pătrunjel

Direcții

1

Am pregătit legumele și le-am tăiat (cartofii cuburi mai mari, morcovii rondele, ceapa roșie cubulețe, dar nu foarte mici, dovlecelul puțin mai mare ca ceapa), le-am pus în vasul slow cooker-ului împreună cu piperul, feliuțele de usturoi, verdețurile, foaia de dafin și pasta roșie. Am amestecat, iar deasupra am pus carnea tăiată cubulețe și uleiul de măsline. Pentru că mai aveam și niște carne tocată de vită am adăugat-o sub formă de chiftele rotunde.

2

Am setat 5 pe high, însă după 3 ore am vrut să amestec pentru a integra carnea în sosul format din zeamă de la legume și pasta roșie (apă nu am adăugat, pentru a nu ieși foarte lichid preparatul) și am mai adăugat 30 de minute, având în vedere că am ridicat capacul. Un deliciu plin de arome!

Gulaș de vită