Gustare cu batoane de camembert și sparanghel pané

AutorAncutsa Cuisine
DificultateÎncepător

Pentru o gustare de după amiază sau un mic dejun poți pregăti aceste batoane de brânză Camembert de la Delaco și sparanghel date prin ou și pesmet și prăjite. Sunt gata repede și se mănâncă și mai repede. Eu folosesc pesmet făcut de casă, este auriu, îl mărunțesc mai mare și nu e așa sărat ca cel cumpărat.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare7 minuteTimp total22 minute

Ingrediente:

 200 gr brânză Camembert
 4 sparanghel
 2 ouă
 sare
 100 gr făină
 150 gr pesmet de casă
 200 ml ulei
 ketchup dulce
 Un vârf de cuțit busuioc uscat

Mod de preparare:

1

Tai brânza camembert în felii mai groase.
Bați ouăle cu un pic de sare.

2

Pentru că nu aderă făina de brânză, dai batoanele de brânză mai întâi prin ou, apoi le tăvălești prin făină, după aceea le dai prin ou și pesmet. În plus, le trebuie o mantie groasă, altfel se vor topi în contact cu uleiul.

3

Procedezi la fel cu sparanghelul, acesta e un pic mai dificil de uns, de aceea te poți ajuta de o pensulă. Este foarte gustos sparanghelul gătit astfel.

4

Le prăjești pe rând, în uleiul bine încins până se rumenesc ușor. Le scoți pe un șervet de hârtie, dar dacă brânza curge, mută-l direct pe farfurie, altfel se lipește de șervețel.

5

Poți servi cu ketchup în care ai pus un vârf de cuțit de busuioc uscat.

Poftă Bună!

Ingrediente

 200 gr brânză Camembert
 4 sparanghel
 2 ouă
 sare
 100 gr făină
 150 gr pesmet de casă
 200 ml ulei
 ketchup dulce
 Un vârf de cuțit busuioc uscat

Indicații

1

Tai brânza camembert în felii mai groase.
Bați ouăle cu un pic de sare.

2

Pentru că nu aderă făina de brânză, dai batoanele de brânză mai întâi prin ou, apoi le tăvălești prin făină, după aceea le dai prin ou și pesmet. În plus, le trebuie o mantie groasă, altfel se vor topi în contact cu uleiul.

3

Procedezi la fel cu sparanghelul, acesta e un pic mai dificil de uns, de aceea te poți ajuta de o pensulă. Este foarte gustos sparanghelul gătit astfel.

4

Le prăjești pe rând, în uleiul bine încins până se rumenesc ușor. Le scoți pe un șervet de hârtie, dar dacă brânza curge, mută-l direct pe farfurie, altfel se lipește de șervețel.

5

Poți servi cu ketchup în care ai pus un vârf de cuțit de busuioc uscat.

Poftă Bună!

Note

Gustare cu batoane de camembert și sparanghel pané