Hamburger de vită
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru pregătirea cărnii, încingeti o tigaie unsă cu putina grăsime si găsiți carnea de vită pe ambele părți, câte 5 minute.
Adăugați baconul in tigaie si rumeniti-l usor.
Tăiați chiftele pe jumătate, amestecați maioneza cu mustarul si ketchup-ul si tăiați roșiile, ceapa si castravetii rondele.
Ungeti jumătate de chifla cu sosul de maioneza si muștar, așezați deasupra salata (compusă din salata verde si morcov dat pe razatoare) , apoi carnea , feliile de rosii si rondele de castraveti murati.
Ingrediente
Indicații
Pentru pregătirea cărnii, încingeti o tigaie unsă cu putina grăsime si găsiți carnea de vită pe ambele părți, câte 5 minute.
Adăugați baconul in tigaie si rumeniti-l usor.
Tăiați chiftele pe jumătate, amestecați maioneza cu mustarul si ketchup-ul si tăiați roșiile, ceapa si castravetii rondele.
Ungeti jumătate de chifla cu sosul de maioneza si muștar, așezați deasupra salata (compusă din salata verde si morcov dat pe razatoare) , apoi carnea , feliile de rosii si rondele de castraveti murati.