Hamburger de vită

AutorClara_Yu
DificultateIntermediar

Hamburger de vită

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total40 minute

Ingrediente:

 1 Roșie
 1 Ceapă roșie
 2 Felii de bacon
 1 Salată creața
 1 Morcov
 2 Castraveti murati
 2 Chifle
 4 Maioneză
 4 Muștar
 4 Ketchup
 400 gr Carne de vită

Mod de preparare:

1

Pentru pregătirea cărnii, încingeti o tigaie unsă cu putina grăsime si găsiți carnea de vită pe ambele părți, câte 5 minute.
Adăugați baconul in tigaie si rumeniti-l usor.

2

Tăiați chiftele pe jumătate, amestecați maioneza cu mustarul si ketchup-ul si tăiați roșiile, ceapa si castravetii rondele.
Ungeti jumătate de chifla cu sosul de maioneza si muștar, așezați deasupra salata (compusă din salata verde si morcov dat pe razatoare) , apoi carnea , feliile de rosii si rondele de castraveti murati.

Ingrediente

 1 Roșie
 1 Ceapă roșie
 2 Felii de bacon
 1 Salată creața
 1 Morcov
 2 Castraveti murati
 2 Chifle
 4 Maioneză
 4 Muștar
 4 Ketchup
 400 gr Carne de vită

Indicații

1

Pentru pregătirea cărnii, încingeti o tigaie unsă cu putina grăsime si găsiți carnea de vită pe ambele părți, câte 5 minute.
Adăugați baconul in tigaie si rumeniti-l usor.

2

Tăiați chiftele pe jumătate, amestecați maioneza cu mustarul si ketchup-ul si tăiați roșiile, ceapa si castravetii rondele.
Ungeti jumătate de chifla cu sosul de maioneza si muștar, așezați deasupra salata (compusă din salata verde si morcov dat pe razatoare) , apoi carnea , feliile de rosii si rondele de castraveti murati.

Note

Hamburger de vită