Hummus

AutorGalbAnuta
DificultateÎncepător

Acest hummus încânta papilele oricărui iubitor de mâncare arabeasca.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire1 minutTimp de preparare4 minuteTimp total5 minute

Ingrediente:

 340 gr năut din conserva
 3 tbsp ulei de măsline presat la rece
 3 căței de usturoi
 2 Tahini (pasta de susan)
 ½ tsp sare
 1 tbsp zeama de lamaie
 5 lichid din conserva de humus

Mod de preparare:

1

Cel mai simplu mod de a face hummus e sa-l faci cu năut din conserva. Așa ca primul pas este sa deschidem conserva de năut.

2

Un paharul blenderului vertical adăugăm toate Ingredientele și apoi cu piciorul blenderul le transformam intr-o pasta.

3

Eu prefer o textura nu foarte fina și nici foarte moale, dar voi in funcție de preferința puteți sa mai adăugați putin lichid.

4

De-obicei nu-l așez așa frumos pe farfurie ci îl transfer intr-un borcan pe care îl bag la frigider.

Ingrediente

 340 gr năut din conserva
 3 tbsp ulei de măsline presat la rece
 3 căței de usturoi
 2 Tahini (pasta de susan)
 ½ tsp sare
 1 tbsp zeama de lamaie
 5 lichid din conserva de humus

Indicații

1

Cel mai simplu mod de a face hummus e sa-l faci cu năut din conserva. Așa ca primul pas este sa deschidem conserva de năut.

2

Un paharul blenderului vertical adăugăm toate Ingredientele și apoi cu piciorul blenderul le transformam intr-o pasta.

3

Eu prefer o textura nu foarte fina și nici foarte moale, dar voi in funcție de preferința puteți sa mai adăugați putin lichid.

4

De-obicei nu-l așez așa frumos pe farfurie ci îl transfer intr-un borcan pe care îl bag la frigider.

Hummus