Pentru iubitorii de humus.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se scurge nautul si se clateste cu apa de vreo 5-6 ori. Se curata de pielite.
Se adauga toate ingredientele, inclusiv 2 linguri de ulei de masline, (fara seminte si fara cea de a 3 a lingura de ulei ) in robotul de bucatarie.
Se adauga treptat putin apa pentru a-l face mai fin. Se mixeaza aproximativ 5 minute pentru a fi extra fin. Se scoate humusul din robotul se pune intr-un castron peste care se adauga 2 sau 3 linguri de iaurt ( este optional) se omogenizeaza pana cand iaurtul este incorporat.
Se rumenesc putin semintele la foc redus intr-o tigaie.
Se adauga semintele peste humus si se stropeste cu uleiul de masline ramas!
Ingrediente
Indicații
Se scurge nautul si se clateste cu apa de vreo 5-6 ori. Se curata de pielite.
Se adauga toate ingredientele, inclusiv 2 linguri de ulei de masline, (fara seminte si fara cea de a 3 a lingura de ulei ) in robotul de bucatarie.
Se adauga treptat putin apa pentru a-l face mai fin. Se mixeaza aproximativ 5 minute pentru a fi extra fin. Se scoate humusul din robotul se pune intr-un castron peste care se adauga 2 sau 3 linguri de iaurt ( este optional) se omogenizeaza pana cand iaurtul este incorporat.
Se rumenesc putin semintele la foc redus intr-o tigaie.
Se adauga semintele peste humus si se stropeste cu uleiul de masline ramas!