O reteta rapida si foarte gustuasa. Credeti-ma morcovii acestia copti sunt divini.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru humus, punem boabele de naut intr-un blender impreuna cu pasta de susan, uleiul de masline, condimentele si zeama de lamaie si blenduim pana devine o pasta. Se adauga apa putin cate putin pana avem consistenta dorita.
Pentru morcovii glazurati, curatam morcovii si ii taiem pe jumatate si ii ungem cu amestecul de ulei cu condimente.
Se pun morcovii intr-o tava si se dau la cuptor la 190 grade pentru 40-45 minute.
Ingrediente
Indicații
Pentru humus, punem boabele de naut intr-un blender impreuna cu pasta de susan, uleiul de masline, condimentele si zeama de lamaie si blenduim pana devine o pasta. Se adauga apa putin cate putin pana avem consistenta dorita.
Pentru morcovii glazurati, curatam morcovii si ii taiem pe jumatate si ii ungem cu amestecul de ulei cu condimente.
Se pun morcovii intr-o tava si se dau la cuptor la 190 grade pentru 40-45 minute.