Humus Cu Morcovi Copti Si Lipie

AutorDaniel Breda
DificultateÎncepător

O reteta rapida si foarte gustuasa. Credeti-ma morcovii acestia copti sunt divini.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

Ingrediente Humus
 250 gr naut la conserva
 2 tsp pasta de susan
 1 catel usturoi
 ½ lamaie
 ½ tsp sare, piper, boia si chimion
 2 tbsp ulei de masline
Ingrediente Morcovi Glazurati
 10 morcovi
 50 ml ulei floarea soarelui
 1 tsp sare
 1 tsp cimbru uscat
 ½ tsp piper si fulgi de chili
 2 tsp zahar brun

Mod de preparare:

1

Pentru humus, punem boabele de naut intr-un blender impreuna cu pasta de susan, uleiul de masline, condimentele si zeama de lamaie si blenduim pana devine o pasta. Se adauga apa putin cate putin pana avem consistenta dorita.

2

Pentru morcovii glazurati, curatam morcovii si ii taiem pe jumatate si ii ungem cu amestecul de ulei cu condimente.

3

Se pun morcovii intr-o tava si se dau la cuptor la 190 grade pentru 40-45 minute.

Ingrediente

Ingrediente Humus
 250 gr naut la conserva
 2 tsp pasta de susan
 1 catel usturoi
 ½ lamaie
 ½ tsp sare, piper, boia si chimion
 2 tbsp ulei de masline
Ingrediente Morcovi Glazurati
 10 morcovi
 50 ml ulei floarea soarelui
 1 tsp sare
 1 tsp cimbru uscat
 ½ tsp piper si fulgi de chili
 2 tsp zahar brun

Indicații

1

Pentru humus, punem boabele de naut intr-un blender impreuna cu pasta de susan, uleiul de masline, condimentele si zeama de lamaie si blenduim pana devine o pasta. Se adauga apa putin cate putin pana avem consistenta dorita.

2

Pentru morcovii glazurati, curatam morcovii si ii taiem pe jumatate si ii ungem cu amestecul de ulei cu condimente.

3

Se pun morcovii intr-o tava si se dau la cuptor la 190 grade pentru 40-45 minute.

Humus Cu Morcovi Copti Si Lipie