Sunt perfecte pentru petreceri, se pot face fara zahar si vor fi adorate de cei mici si de adulti.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amesteca ouale, kefirul, uleiul si mierea intr-un bol pana se incorporeaza.
Adauga faina, praful de copt, bicarbonatul si amesteca usor.
Pe o tava de briose, pune o folie de aluminiu sau o hartie de copt si sigileaza marginile (sa fie hartia/folia fixa pe tava).
Fa cate o gaura in fiecare loc pentru briosa si introdu usor cate un con de inghetata. In felul acesta nu se vor misa sau cadea in cuptor.
Adauga compozitia cu o lingura, fara sa umpli conurile. Vor creste la cuptor.
Coace-le in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20-25 minute.
Mixeaza mascarpone si frisca lichida pana se obtine o crema ferma.
Cu ajutorul unui pos, decoreaza fiecare inghetata.
Ingrediente
Indicații
Amesteca ouale, kefirul, uleiul si mierea intr-un bol pana se incorporeaza.
Adauga faina, praful de copt, bicarbonatul si amesteca usor.
Pe o tava de briose, pune o folie de aluminiu sau o hartie de copt si sigileaza marginile (sa fie hartia/folia fixa pe tava).
Fa cate o gaura in fiecare loc pentru briosa si introdu usor cate un con de inghetata. In felul acesta nu se vor misa sau cadea in cuptor.
Adauga compozitia cu o lingura, fara sa umpli conurile. Vor creste la cuptor.
Coace-le in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20-25 minute.
Mixeaza mascarpone si frisca lichida pana se obtine o crema ferma.
Cu ajutorul unui pos, decoreaza fiecare inghetata.