O salata ideala de icre de crap, servita cu paine cu maia si ceapa rosie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Mixam icrele de crap cu sarea de lamaie, cu ajutorul unui mixer pentru 3 minute.
Dupa cele 3 minute adaugam concomitent uleiul si zeama de la o lamaie.
Dupa ce am terminat uleiul si zeama de lamaie punem miezul de la painea cu maia inmuiata in apa (in prealabil pentru 10 minute).
La final adaugam apa minerala pentru a ii conferi o textura cremoasa si piperul cu lamaie. Mixam pentru 2 minute.
Servim cu paine cu maia si ceapa rosie tocata marunt.
Ingrediente
Indicații
Mixam icrele de crap cu sarea de lamaie, cu ajutorul unui mixer pentru 3 minute.
Dupa cele 3 minute adaugam concomitent uleiul si zeama de la o lamaie.
Dupa ce am terminat uleiul si zeama de lamaie punem miezul de la painea cu maia inmuiata in apa (in prealabil pentru 10 minute).
La final adaugam apa minerala pentru a ii conferi o textura cremoasa si piperul cu lamaie. Mixam pentru 2 minute.
Servim cu paine cu maia si ceapa rosie tocata marunt.