Icre de crap cu piper cu lamaie si paine cu maia

AutorEdvin
DificultateÎncepător

O salata ideala de icre de crap, servita cu paine cu maia si ceapa rosie.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 2 felii paine cu maia
 100 gr icre de crap
 400 ml ulei de floarea soarelui
 5 gr sare de lamaie
 zeama de la o lamaie
 3 gr piper cu lamaie
 5 ml apa minerala

Mod de preparare:

1

Mixam icrele de crap cu sarea de lamaie, cu ajutorul unui mixer pentru 3 minute.

2

Dupa cele 3 minute adaugam concomitent uleiul si zeama de la o lamaie.

3

Dupa ce am terminat uleiul si zeama de lamaie punem miezul de la painea cu maia inmuiata in apa (in prealabil pentru 10 minute).

4

La final adaugam apa minerala pentru a ii conferi o textura cremoasa si piperul cu lamaie. Mixam pentru 2 minute.

5

Servim cu paine cu maia si ceapa rosie tocata marunt.

Ingrediente

 2 felii paine cu maia
 100 gr icre de crap
 400 ml ulei de floarea soarelui
 5 gr sare de lamaie
 zeama de la o lamaie
 3 gr piper cu lamaie
 5 ml apa minerala

Indicații

1

Mixam icrele de crap cu sarea de lamaie, cu ajutorul unui mixer pentru 3 minute.

2

Dupa cele 3 minute adaugam concomitent uleiul si zeama de la o lamaie.

3

Dupa ce am terminat uleiul si zeama de lamaie punem miezul de la painea cu maia inmuiata in apa (in prealabil pentru 10 minute).

4

La final adaugam apa minerala pentru a ii conferi o textura cremoasa si piperul cu lamaie. Mixam pentru 2 minute.

5

Servim cu paine cu maia si ceapa rosie tocata marunt.

Note

Icre de crap cu piper cu lamaie si paine cu maia