fbpx

Icre de crap

AutorAlinPriceputu
DificultateÎncepător

Icre de crap, gustoase și pufoase 🙂

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total25 mins

Ingrediente:

 100 g icre sărate de crap
 400 ml ulei de floarea soarelui
 20 ml apă minerală
 20 ml zeamă de lămâie

Mod de preparare:

1

Într-un castron punem icrele, 1/2 din zeama de lămâie și 2 linguri de ulei.

2

Cu telul omogenizăm ingredientele, după care începem să încorporăm uleiul turnat în fir subțire.

3

La sfârșit adăugăm apa minerală, care fac salata să fie mai pufoasă.

4

Eu le servesc cu ceapă, roșii și măsline.

Ingrediente

 100 g icre sărate de crap
 400 ml ulei de floarea soarelui
 20 ml apă minerală
 20 ml zeamă de lămâie

Direcții

1

Într-un castron punem icrele, 1/2 din zeama de lămâie și 2 linguri de ulei.

2

Cu telul omogenizăm ingredientele, după care începem să încorporăm uleiul turnat în fir subțire.

3

La sfârșit adăugăm apa minerală, care fac salata să fie mai pufoasă.

4

Eu le servesc cu ceapă, roșii și măsline.

Icre de crap