Îți place gustul de nes ? Atunci trebuie să încerci această înghețată cu o aromă intensă de nes .... 🙂
Ingrediente:
Mod de preparare:
Laptele, zahărul și nesul se pun într-o cratiță și se fierb la foc potrivit, amestecând să nu se lipească. Se dă amestecul la răcit, după care se pun cele 5 gălbenușuri.
Albușurile se bat spumă. În acesta se încorporează compoziția fiartă și răcită și frișca. Se amestecă numai de jos în sus, încorporând totul.
Se dă înghețata la congelator pentru 3 ore și se servește în cupe, cu ciocolată bucăți și decorată cu frunzulițe de mentă.
Ingrediente
Indicații
Laptele, zahărul și nesul se pun într-o cratiță și se fierb la foc potrivit, amestecând să nu se lipească. Se dă amestecul la răcit, după care se pun cele 5 gălbenușuri.
Albușurile se bat spumă. În acesta se încorporează compoziția fiartă și răcită și frișca. Se amestecă numai de jos în sus, încorporând totul.
Se dă înghețata la congelator pentru 3 ore și se servește în cupe, cu ciocolată bucăți și decorată cu frunzulițe de mentă.