Înghețată de caise

AutorNina
DificultateÎncepător

Înghețata cremoasă de caise este desertul perfect pentru zilele călduroase de vară.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire18 minuteTimp total18 minute

Ingrediente:

 500 gr caise bine coapte
 200 ml frișcă lichidă
 120 gr zahăr cristal
 4 pahare mici iaurt

Mod de preparare:

1

Caisele spălate și curățate de sâmburi se mixează și apoi se pasează.

2

Se bate frișca foarte rece cu zahărul și se amestecă cu piureul de caise.

3

Se pune și iaurtul foarte bine scurs.

4

Se lasă la frigider pentru 5 ore.

Ingrediente

 500 gr caise bine coapte
 200 ml frișcă lichidă
 120 gr zahăr cristal
 4 pahare mici iaurt

Indicații

1

Caisele spălate și curățate de sâmburi se mixează și apoi se pasează.

2

Se bate frișca foarte rece cu zahărul și se amestecă cu piureul de caise.

3

Se pune și iaurtul foarte bine scurs.

4

Se lasă la frigider pentru 5 ore.

Înghețată de caise