Înghețata de ciocolată este desertul preferat al verii. 🙂 😛
Ingrediente:
Mod de preparare:
Laptele și păstaia de vanilie tăiată în două se pun la fiert.
Între timp, gălbenușurile se freacă bine cu zahărul, se toarnă laptele fierbinte fără păstaie, se amestecă și se pune pe foc pentru a obține o cremă groasă.
Se ia de pe foc, se pune ciocolata rasă și se amestecă pentru topire. Se lasă la răcit amestecând mereu. Se bate frișca și se încorporează în crema de ciocolată.
Se pune la congelator pentru 3-4 ore.
Ingrediente
Indicații
Laptele și păstaia de vanilie tăiată în două se pun la fiert.
Între timp, gălbenușurile se freacă bine cu zahărul, se toarnă laptele fierbinte fără păstaie, se amestecă și se pune pe foc pentru a obține o cremă groasă.
Se ia de pe foc, se pune ciocolata rasă și se amestecă pentru topire. Se lasă la răcit amestecând mereu. Se bate frișca și se încorporează în crema de ciocolată.
Se pune la congelator pentru 3-4 ore.