Înghețată cremoasă, aromată, pregătită în casă, o puteți combina atât cu fructe de sezon, cât și cu ciocolată, caramel, sau sos de fructe.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se freacă gălbenușurile cu zahărul până ce se obține o cremă albă, în care se adaugă apoi vanilie și coniacul.
Laptele concentrat se mixează până ce devine tare și cremos, iar frișca lichidă se bate și ea pentru a se întări.
În crema de ouă cu zahăr se încorporează laptele și frișca, se amestecă bine și se dă la rece pentru 4 ore.
Ingrediente
Indicații
Se freacă gălbenușurile cu zahărul până ce se obține o cremă albă, în care se adaugă apoi vanilie și coniacul.
Laptele concentrat se mixează până ce devine tare și cremos, iar frișca lichidă se bate și ea pentru a se întări.
În crema de ouă cu zahăr se încorporează laptele și frișca, se amestecă bine și se dă la rece pentru 4 ore.