fbpx

Iofca cu branza de vaci

AvatarAutorvargamilan
DificultateÎncepător

O reteta foarte simpla si delicioasa.

ShareSalvează
Produce2 PorțiiTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total35 mins

Ingrediente:

 250 g Paste
 250 g Branza de vaca
 100 g Slanina
 250 ml Smantana
 1 linguri(ă) Boia Dulce
 1 Catei de usturoi
 Sare
 Piper

Mod de preparare:

1

Tăiem slănina în cubulețe mici și prăjim într-o tigaie cu puțin ulei la foc mediu, până când devine crocante.

2

Între timp, punem tăiței în apa fierbinte, sărată și le gătim. După ce slănina e gata , punem deoparte pe o farfurie, dar lasăm grăsimea în tigaie.

3

Punem tăiței in tigaie și agităm până când aluatul este amestecat corespunzător cu grăsimea de slănină. Adaugăm usturoiul tăiat în felii subțiri, apoi agităm până când pastele se rumenesc corect.

4

Punem si smântână, brânză de vaci, puțină sare și piper, apoi agităm bine totul. Cănd gata, mai punem deasupra smăntână, si brânză de vaci, apoi punem și slănină deasupra.

Ingrediente

 250 g Paste
 250 g Branza de vaca
 100 g Slanina
 250 ml Smantana
 1 linguri(ă) Boia Dulce
 1 Catei de usturoi
 Sare
 Piper

Direcții

1

Tăiem slănina în cubulețe mici și prăjim într-o tigaie cu puțin ulei la foc mediu, până când devine crocante.

2

Între timp, punem tăiței în apa fierbinte, sărată și le gătim. După ce slănina e gata , punem deoparte pe o farfurie, dar lasăm grăsimea în tigaie.

3

Punem tăiței in tigaie și agităm până când aluatul este amestecat corespunzător cu grăsimea de slănină. Adaugăm usturoiul tăiat în felii subțiri, apoi agităm până când pastele se rumenesc corect.

4

Punem si smântână, brânză de vaci, puțină sare și piper, apoi agităm bine totul. Cănd gata, mai punem deasupra smăntână, si brânză de vaci, apoi punem și slănină deasupra.

Iofca cu branza de vaci