Irish Beefs on Buffalo’s Cheese Burger

AutorAnne-Marie S.S.
DificultateIntermediar

Un burger care iti va bucura papilele gustative cu o varietate de gusturi : rosii uscate, castraveciori murati, telemea de bivolita, muschi de porc rumenit in tigaie si sos extra-iute de ardei.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 400 gr carne de vita Irish Angus
 4 felii muschi de porc
 4 felii de telemea de bivolita
 1 castravete murat
 4 rosii uscate in ulei de masline
 1 tbsp sos de ardei iute home-made
 2 chifle (brioche buns)
 2 crengute rozmarin proaspat

Mod de preparare:

1

Se toaca carnea de vita si se amesteca cu sare si piper. Se formeaza 2 chiftele de 200g fiecare, cu o grosime de aproximativ 2 cm. Se pot adauga condimente, dupa preferinta, dar noi am ales sa pastram carnea "curata".

2

Se scot rosiile uscate din ulei si se taie in felii branza de bivolita si castravetele. Se pun apoi la rumenit, intr-o tigaie grill de fonta, feliile de muschi de porc, si se scot dupa 2-3 minute.
Se pun o lingurita de unt si o lingura de ulei in tigaie, se adauga chiftelele de vita si rozmarinul si se gatesc cate 2 minute pe fiecare parte si se scot pe o farfurie.

3

Asamblarea burgerului se poate face in orice ordine doriti, intre cele doua felii de chifla (cititi reteta noastra de brioche bun), dar noi am ales sa punem branza de bivolita, carnea, castravetele, muschiul de porc prajit, rosiile uscate si sosul de ardei iute la final.

Ingrediente

 400 gr carne de vita Irish Angus
 4 felii muschi de porc
 4 felii de telemea de bivolita
 1 castravete murat
 4 rosii uscate in ulei de masline
 1 tbsp sos de ardei iute home-made
 2 chifle (brioche buns)
 2 crengute rozmarin proaspat

Indicații

1

Se toaca carnea de vita si se amesteca cu sare si piper. Se formeaza 2 chiftele de 200g fiecare, cu o grosime de aproximativ 2 cm. Se pot adauga condimente, dupa preferinta, dar noi am ales sa pastram carnea "curata".

2

Se scot rosiile uscate din ulei si se taie in felii branza de bivolita si castravetele. Se pun apoi la rumenit, intr-o tigaie grill de fonta, feliile de muschi de porc, si se scot dupa 2-3 minute.
Se pun o lingurita de unt si o lingura de ulei in tigaie, se adauga chiftelele de vita si rozmarinul si se gatesc cate 2 minute pe fiecare parte si se scot pe o farfurie.

3

Asamblarea burgerului se poate face in orice ordine doriti, intre cele doua felii de chifla (cititi reteta noastra de brioche bun), dar noi am ales sa punem branza de bivolita, carnea, castravetele, muschiul de porc prajit, rosiile uscate si sosul de ardei iute la final.

Irish Beefs on Buffalo’s Cheese Burger