Krembo Desert Israelian

AutorDaniel Breda
DificultateIntermediar

Cred ca este unul din deserturile preferate, cu textura perfecta, crunchy in exterior si moale in interior rezultand astfel imbucatura perfecta. Se face destul de usor si se poate combina cu ce arome doriti. Eu am facut cu ferrero rocher si ciocolata amaruie.

ShareSalvează
Un desert cu traditii
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

 100 gr albusuri de ou
 150 gr zahar
 ½ tsp extract de vanilie
 200 gr ciocolata amaruie
 10 biscuiti
 10 ferrero rocher
 30 gr alune sarate si prajite

Mod de preparare:

1

Pentru bezeaua elevetiana, punem albusurile cu zaharul si extractul de vanilie intr-un bol la bain-marie si amestecam pana avem o consistenta lipicioasa si alba (mai exact pana ajugne la 70 grade celsius)

2

Dupa, cu ajutorul unui mixer, mixam pentru 5-10 minute pana avem o bezea pufoasa si stabila

3

Pentru montarea desertului, punem un biscuite, un strat de bezea , un ferrero rocher si la final acoperim cu bezea si lasam la rece pentru 10 minute.

4

Intre timp topim 200 g cicolata dupa care scufundam desertul rece pana devine complet acoperit de ciocolata si la final preseram cu alune tocate

5

Se lasa la frigider 2 ore

Ingrediente

 100 gr albusuri de ou
 150 gr zahar
 ½ tsp extract de vanilie
 200 gr ciocolata amaruie
 10 biscuiti
 10 ferrero rocher
 30 gr alune sarate si prajite

Indicații

1

Pentru bezeaua elevetiana, punem albusurile cu zaharul si extractul de vanilie intr-un bol la bain-marie si amestecam pana avem o consistenta lipicioasa si alba (mai exact pana ajugne la 70 grade celsius)

2

Dupa, cu ajutorul unui mixer, mixam pentru 5-10 minute pana avem o bezea pufoasa si stabila

3

Pentru montarea desertului, punem un biscuite, un strat de bezea , un ferrero rocher si la final acoperim cu bezea si lasam la rece pentru 10 minute.

4

Intre timp topim 200 g cicolata dupa care scufundam desertul rece pana devine complet acoperit de ciocolata si la final preseram cu alune tocate

5

Se lasa la frigider 2 ore

Krembo Desert Israelian