O rețeta simplu de făcut, de efect, cu tenta mediteraneana, light.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Tăiem salata iceberg și restul legumelor
Intr-o tigaie, la foc mediu, Prăjim intr-o lingura de ulei Bucățile de muschiulet de vita asezonate in prealabil cu sare și piper, câte 2 minute pe fiecare parte. Adăugăm cele 20 de grame de unt, oprim focul și le păstram cu un capac pentru a se îmbina aromele.
Așezăm carnea gătită peste patul de salata iceberg și adăugăm peste legumele tăiate in prealabil.
Stropim cu o lingura de ulei de masline, și crema de otet balsamic.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Tăiem salata iceberg și restul legumelor
Intr-o tigaie, la foc mediu, Prăjim intr-o lingura de ulei Bucățile de muschiulet de vita asezonate in prealabil cu sare și piper, câte 2 minute pe fiecare parte. Adăugăm cele 20 de grame de unt, oprim focul și le păstram cu un capac pentru a se îmbina aromele.
Așezăm carnea gătită peste patul de salata iceberg și adăugăm peste legumele tăiate in prealabil.
Stropim cu o lingura de ulei de masline, și crema de otet balsamic.
Pofta buna!