fbpx

La dolce vita (vita pe pat de legume)

AutorMihalache.anna
DificultateIntermediar

O rețeta simplu de făcut, de efect, cu tenta mediteraneana, light.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire10 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 200 g Mușchi de vita
 20 g Unt
 50 g Salata iceberg
 50 g Ceapa tăiată rondele
 50 g Roșii
 20 g Castraveti
 20 g Ardei gras rosu
 Sare
 Piper
 1 linguri(ă) Ulei masline extravirgin
 1 linguri(ă) Crema de otet balsamic

Mod de preparare:

1

Tăiem salata iceberg și restul legumelor

2

Intr-o tigaie, la foc mediu, Prăjim intr-o lingura de ulei Bucățile de muschiulet de vita asezonate in prealabil cu sare și piper, câte 2 minute pe fiecare parte. Adăugăm cele 20 de grame de unt, oprim focul și le păstram cu un capac pentru a se îmbina aromele.

3

Așezăm carnea gătită peste patul de salata iceberg și adăugăm peste legumele tăiate in prealabil.

4

Stropim cu o lingura de ulei de masline, și crema de otet balsamic.
Pofta buna!

Ingrediente

 200 g Mușchi de vita
 20 g Unt
 50 g Salata iceberg
 50 g Ceapa tăiată rondele
 50 g Roșii
 20 g Castraveti
 20 g Ardei gras rosu
 Sare
 Piper
 1 linguri(ă) Ulei masline extravirgin
 1 linguri(ă) Crema de otet balsamic

Direcții

1

Tăiem salata iceberg și restul legumelor

2

Intr-o tigaie, la foc mediu, Prăjim intr-o lingura de ulei Bucățile de muschiulet de vita asezonate in prealabil cu sare și piper, câte 2 minute pe fiecare parte. Adăugăm cele 20 de grame de unt, oprim focul și le păstram cu un capac pentru a se îmbina aromele.

3

Așezăm carnea gătită peste patul de salata iceberg și adăugăm peste legumele tăiate in prealabil.

4

Stropim cu o lingura de ulei de masline, și crema de otet balsamic.
Pofta buna!

La dolce vita (vita pe pat de legume)