Simple, dar foarte gustoase ...
Ingrediente:
330 gr făină
10 lapte
6 ulei
1 ou
un praf de sare
ulei pentru prăjit
zahăr pudră pentru presărat
Mod de preparare:
1
Făina se amestecă cu sarea, se adaugă oul bătut cu laptele și uleiul și se frământă un aluat nu prea tare.
2
Se întinde într-o foaie subțire, se rulează și se taie în 10 bucăți.
3
Bucățile de aluat se răsucesc fiecare o dată și se întind din nou în forme de langoși.
4
Se prăjesc în ulei încins, se scot pe prosoape de hârtie, apoi se servesc presărate cu zahăr pudră.
Ingrediente
330 gr făină
10 lapte
6 ulei
1 ou
un praf de sare
ulei pentru prăjit
zahăr pudră pentru presărat
Indicații
1
Făina se amestecă cu sarea, se adaugă oul bătut cu laptele și uleiul și se frământă un aluat nu prea tare.
2
Se întinde într-o foaie subțire, se rulează și se taie în 10 bucăți.
3
Bucățile de aluat se răsucesc fiecare o dată și se întind din nou în forme de langoși.
4
Se prăjesc în ulei încins, se scot pe prosoape de hârtie, apoi se servesc presărate cu zahăr pudră.