Lasagna cu pui și ciuperci

AutorAndra
DificultateÎncepător

Daca sunteți fani ai mâncărurilor cu specific italian, acesta rețetă de lasagna cu pui și ciuperci este o rețetă care merită încercată. Este o variantă mai light, fără sos bechamel dar cu siguranță la fel de gustoasa.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire25 minuteTimp de preparare50 minuteTimp total1 oră 15 minute

Ingrediente:

 1 baton foi de lasagna
 700 gr carne de pui tocata
 500 ml suc de roșii
 200 gr bulion
 250 gr ciuperci
 sare
 ierburi aromate
 1 tbsp ulei de măsline

Mod de preparare:

1

Ciupercile se spala bine, se taie felii și se fierb separat.

2

Într-o tigaie punem la încins o lingura de ulei de măsline și adăugăm carnea tocată. Lăsăm pe foc 15 minute, adăugăm ciupercile, sosul de roșii, sare și ierburile aromatice și mai lăsăm să fiarbă încă 10-15 minute.

3

Într-o tavă punem 2 linguri de bulion, foi de lasagna, carne tocată și tot așa până când ultimul strat este unul din foi de lasagna. Se ung foile cu 2 linguri de bulion și se dă lasagna la cuptor pentru 40 de minute. Deasupra punem mozzarella rasa și mai lăsăm la cuptor totul pentru încă 5-10 minute.

Ingrediente

 1 baton foi de lasagna
 700 gr carne de pui tocata
 500 ml suc de roșii
 200 gr bulion
 250 gr ciuperci
 sare
 ierburi aromate
 1 tbsp ulei de măsline

Indicații

1

Ciupercile se spala bine, se taie felii și se fierb separat.

2

Într-o tigaie punem la încins o lingura de ulei de măsline și adăugăm carnea tocată. Lăsăm pe foc 15 minute, adăugăm ciupercile, sosul de roșii, sare și ierburile aromatice și mai lăsăm să fiarbă încă 10-15 minute.

3

Într-o tavă punem 2 linguri de bulion, foi de lasagna, carne tocată și tot așa până când ultimul strat este unul din foi de lasagna. Se ung foile cu 2 linguri de bulion și se dă lasagna la cuptor pentru 40 de minute. Deasupra punem mozzarella rasa și mai lăsăm la cuptor totul pentru încă 5-10 minute.

Lasagna cu pui și ciuperci