fbpx

Lascute cu sos alb, bacon, pesto rosu, busuioc si parmezan

AutorSoare Elena
DificultateIntermediar

O retea delicioasa de lascute!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total20 mins

Ingrediente:

 100 g lascute
 1 linguriță(e) piper cu lamaie
 1 linguriță(e) sare
 5 frunze busuioc
 2 sos pesto rosu
 50 g bacon
 100 ml smantana de gatit
 60 g parmezan

Mod de preparare:

1

Punem la fiert o oala cu apa in care punem putina sare. In momentul in care apa fierbe, punem lascutele in oala pentru 5-7 minute.

2

Intr- o tigaie incinsa punem baconul si il lasam cateva minute, pana cand se rumeneste.

3

Adaugam smanatana de gatit, sarea, piperul cu lamaie si amestecam.

4

Adaugam jumatate de cantitate de parmezan in sos.

5

Adaugam pastele si amestecam bine.

6

Punem pastele intr-un bol, punem restul de parmezan, 2 lingurite de pesto rosu, putin piper cu lamaie.

7

Ornam cu frunzele de busuioc.

Ingrediente

 100 g lascute
 1 linguriță(e) piper cu lamaie
 1 linguriță(e) sare
 5 frunze busuioc
 2 sos pesto rosu
 50 g bacon
 100 ml smantana de gatit
 60 g parmezan

Direcții

1

Punem la fiert o oala cu apa in care punem putina sare. In momentul in care apa fierbe, punem lascutele in oala pentru 5-7 minute.

2

Intr- o tigaie incinsa punem baconul si il lasam cateva minute, pana cand se rumeneste.

3

Adaugam smanatana de gatit, sarea, piperul cu lamaie si amestecam.

4

Adaugam jumatate de cantitate de parmezan in sos.

5

Adaugam pastele si amestecam bine.

6

Punem pastele intr-un bol, punem restul de parmezan, 2 lingurite de pesto rosu, putin piper cu lamaie.

7

Ornam cu frunzele de busuioc.

Lascute cu sos alb, bacon, pesto rosu, busuioc si parmezan