O reteta delicioasa de lascute!

Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem o oala cu 3 l de apa pe foc si putina sare pentru a fierbe lascutele. In momentul in care apa a inceput sa fiarba, punem lascutele pentru 5-7 minute.
Taiem bacon-ul cubulete. Intr-o tigaie incinsa punem baconul pentru 3-4 minute, sa il rumenim.
Curatam, taiem ciupercile fasii si le punem peste bacon pentru 5 minute.
In momentul in care lascutele s-au fiert, le scurgem.
Adaugam smantana pentru gatit, laptele, sarea, piperul, oregano si busuiocul, amestecam si aducem la fierbere.
Cand sosul da sa fiarba, punem faina si amestecam.
Radem 20 de gr de parmezan in sos, amestecam si apoi adaugam lascutele. Amestecam foarte bine si apoi punem lascutele in 2 boluri pentru a le baga la cuptor pentru 15 minute la 180°C.
In boluri punem cateva felii de mozzarella, lascutele, mozzarella, parmezan, lascutele, mozzarella.
Dupa ce le scoatem din cuptor punem extra parmezan si le servim calde.
Ingrediente
Indicații
Punem o oala cu 3 l de apa pe foc si putina sare pentru a fierbe lascutele. In momentul in care apa a inceput sa fiarba, punem lascutele pentru 5-7 minute.
Taiem bacon-ul cubulete. Intr-o tigaie incinsa punem baconul pentru 3-4 minute, sa il rumenim.
Curatam, taiem ciupercile fasii si le punem peste bacon pentru 5 minute.
In momentul in care lascutele s-au fiert, le scurgem.
Adaugam smantana pentru gatit, laptele, sarea, piperul, oregano si busuiocul, amestecam si aducem la fierbere.
Cand sosul da sa fiarba, punem faina si amestecam.
Radem 20 de gr de parmezan in sos, amestecam si apoi adaugam lascutele. Amestecam foarte bine si apoi punem lascutele in 2 boluri pentru a le baga la cuptor pentru 15 minute la 180°C.
In boluri punem cateva felii de mozzarella, lascutele, mozzarella, parmezan, lascutele, mozzarella.
Dupa ce le scoatem din cuptor punem extra parmezan si le servim calde.