Un desert rapid și delicios.
Ingrediente:
100 gr ciocolată neagră
100 gr unt
100 gr făină
100 gr zahăr
3 ouă
Mod de preparare:
1
6 forme de brioșe (silicon) se ung cu unt și se pun la frigider.
2
Ciocolata și untul se topesc la bain-marie, zahărul se mixează cu ouăle, peste zahăr se adaugă făina iar la final untul cu ciocolata.
3
Amestecul obținut se toarnă în formele de brioșe și se coace 8-9 min în cuptorul preîncălzit la 200 de grade.
Ingrediente
100 gr ciocolată neagră
100 gr unt
100 gr făină
100 gr zahăr
3 ouă
Indicații
1
6 forme de brioșe (silicon) se ung cu unt și se pun la frigider.
2
Ciocolata și untul se topesc la bain-marie, zahărul se mixează cu ouăle, peste zahăr se adaugă făina iar la final untul cu ciocolata.
3
Amestecul obținut se toarnă în formele de brioșe și se coace 8-9 min în cuptorul preîncălzit la 200 de grade.